Rapid, o mulțime de radical 10+4 fix rapid de dieta pentru pierderea în greutate

rapid de dieta pentru pierderea în greutateDa, desigur, produsele Alimentare-aceasta este calea corectă, mai ales dacă aveți de acum 30, 40 sau 50 de kilograme doriți să piardă în greutate. Dar tocmai acest cerc de persoane nu pot să cred. Timp de mulți ani, trebuie să asculte nici un fel de minunate sfaturi, am încercat o mulțime de diete. Dar de ce toate cursuri de guru de Slăbire și diete adus aproape nimic. Și în mod constant un nivel ridicat sau chiar o creștere în greutate duce doar la o mai mare declin.

Acum s-ar duce la faptul că oamenii cu obezitate morbidă trebuie să-și rezolve problemele, și, probabil, psihologic. Și, desigur, de frustrare este de a învinge este prost mod de a-l emoționale care se încadrează. Dar a fost este gata, așa că du-te la psiholog … acest lucru s-a întâmplat deja de mai mulți ani.

Timpul astfel, pentru a iesi din ciclu. Încet și continuu de slăbire poate fi sănătos, echilibrat și, poate, o cale corectă. Dar pentru aceasta este nevoie de o mulțime de disciplină, pentru o lungă perioadă de respirație, rezistenta, și de a răspunde în forță, eșec, dezamăgire, cu o masă. Acest lucru nu a fost o problemă, cel puțin pentru mine, acest lucru funcționează doar pe termen scurt. Săgeata balanta se mișcă prea încet. Prin urmare, conceptul de avut aici, pentru o perioadă scurtă de timp considerabil de a pierde in greutate. A fost nevoie de un sistem de Lucru, care promite un succes rapid.

10+4: vom corecta cu promptitudine dieta

Dieta de acest concept precizate de mine în ultimele câteva luni, totul s-a schimbat din nou. În cele din urmă, din nou simplifică și scurtează. Numărul TREI a jucat un rol important: 3 diferite preparate de 3 ori pe zi, 3 de băutură și așa mai departe Dacă sunteți de radical doriți să piardă în greutate, trebuie să adere cât mai simplu posibil. Care este rapid de a corecta dieta este un amestec de 50-40-30 proteine dieta și Entsäuerungskur. Saturați, oferă toate necesare Macro – și microelemente, suficientă energie pentru a veni de zi cu zi, să postească sau fără..

De asemenea, este important de a: metabolismul, va tine la curent pe degetele de la picioare, și acest lucru ar trebui să stea în timpul dietei nu de muschi. Pentru că dacă se întâmplă acest lucru, aparatul pentru pierderea in Greutate incetineste, iar după dieta efectul yo-yo este amenințată. Prin urmare, Dieta este în extreme de important ca în afară de a Controla consumul de calorii și de a face ceva pentru ceea ce consum de calorii va fi optimă.

De ce antrenament joacă astfel un rol important, mai ales dacă doriți să rapid de a pierde in greutate de multe puteți vedea în aceste corespunzătoare Conectoare emisiuni tv într-o altă privat de televiziune. Urât excesul de piele, corp fără contur. Ce a mai rămas după ce a fost scos de 40 sau 50 de kilograme de succes-acest lucru nu este întotdeauna frumos. Dar le puteți evita pe termen lung datorită conceptului și antrenament muscular.

Radical dieta nu înseamnă că, în săptămâna 2 kg, ei vor cădea. Pentru a pierde 1 kg de greutate, ar fi optim, cu pierderea de grăsime de 1,2 kg, de o creștere a mușchilor de la 0,2 kg trebuie să stea vizavi. Și eu destul de clar spune: este puțin probabil ca lubrifiant se poate lucra și de tonifiere a parului, simultan, la toate. Prin urmare, vorbesc într-un articol separat în mod clar încă o dată pe această temă.

Și așa, drumul poate arata acolo, în funcție de ceea ce ai de 10 sau 40 de kg vrei sa slabesti:

10-zi de dieta faze: radical de a pierde in greutate la 1000 de calorii pe zi

 

Pierde in greutate rapid, pur și simplu, pentru a vă menține motivați și cu mingea. Rezultate notabile pe cântar și în fața oglinzii să vă faceți griji absolut minunat pentru motivare. Meu a aprobat 3 puncte concept:

 • De 3 ori pe zi mâncare: supa de vom corecta cu promptitudine dietalegume, un mar, un shake de proteine, putini carbohidrati si grasimi, mai multe proteine și apă
 • De 3 ori pe zi pentru a bea: 3 de cafea (sau ceai), 3 cani de apa, de 3 ori altceva
 • De 3 ori pe zi / un tren în mișcare: Power walkies, flotari, genuflexiuni, cositul ierbii …

Mai multe îndeplinite:

BUCĂTĂRIE: de 10 zile de unul și Același! Pentru a face cumpărături și de gătit nu de mult timp (trebuie să crede) că ar mânca pot ucide chiar în capul comutator. Scopul acestei diete este, de asemenea, mâncăm mai puțin de salarizare decât plăcerea de a vedea. Dar să-l reduce la un singur lucru: necesar de absorbție a nutrienților. Suntem de organismul nostru prin consumul de alimente de calorii sub formă de macro-carbohidrati, proteine, grăsimi), vitamine, minerale, fibre, lichide și substanțe nutritive (pentru acest puternic, poate funcționa. Mancam, astfel că în 10 zile, toate unul și același lucru. De trei ori pe zi, de exemplu:

 • 1 o farfurie mare de supă de legume supă de legume proaspete (cald, pe săturate face, vitamine & minerale, fibre, lichide)
 • 1 mar mare sau 2 mici (criminal de foame, vitamine, alcaline, apa)
 • 1 mic shake de proteine cu lapte (furnizor de Proteine, săturat de a face o sărbătoare löffelbar)

Eu fac un plan simplu, în primele zece zile. Toamna-supa de dovleac este ideal, de exemplu. Am plecat de mic dejun mananca la Pranz o farfurie mare de supă, o zi mere, seara, un shake de proteine. Important: doar pentru că lucrează cu mine, așa că am venit fără o urlatoare stomac atât prin intermediul a doua zi, nu ar trebui să lucreze cu tine la fel de bine. Încercați aceasta dieta cu conceptul de, ea, obținute în conformitate cu preferințele dumneavoastră. Ajustați-l așa, că funcționează pentru tine. Cu toate acestea, este important ca în acest caz, numărul maxim de Macro – și microelemente sunt luate în considerare. În shake de proteine seara, satisfacție, dă rula orice număr de proteine. Mere, precum și legume proaspete aduc un plus de minerale si vitamine, precum si de lichide si fibre. Mare, cald farfurie de ciorba de legume (am întotdeauna foarte tocate) legume felii saturate, aduce cu 0,5 litri de lichide, sănătoasă, reducerea rapidă a merge.

BEA: Care ar dori să piardă în greutate cât de mult ar trebui să bea foarte mult. Prin mâncare luăm o mulțime de lichide, primul litru de lichid duce la aproape automat. 1-2 suplimentare nevoie pur. În acest caz, desigur, trebuie avut grijă, că nu prea multe calorii porni, deoarece scopul nostru este de a rămâne sub 1000 de calorii pe zi. Mi-am pus în această combinație:

3x cafea sau ceai, deoarece are cel mai bun gust: în cazul meu cu lapte și un pic de zahăr

 • De 3 ori pe zi cu un pahar mare de apă minerală non-carbogazoase
 • De 3 ori mai mult: 1 proaspat stors de sticlă de suc de portocale sau 1 cana de lapte, 2 cani de cola Light

Desigur, dacă radical zahăr și îndulcitori pentru slabit-optimă. La urma urmei, să renunțe la acest însemnat, în cazul meu, că riscul de dieta se ridică prematur să renunțe. Prin urmare, am снижаю produsele mele preferate, cum ar fi cafeaua sau Cola-Light, o negare completă ar fi o scară, dar apoi tot la fel.

Lista mea de cumpărături, în termen de 10 de zile (pentru o persoană):

 • 5x crema de legume-supa (de exemplu, dovleac)
 • 5x legume proaspete (de exemplu, Hokkaido-dovleac, morcovi, praz)
 • Supa de legume pentru supa de 5x
 • 10 Mere
 • 1 pachet cocktail de proteine praf (Bun Amazon )
 • 4 litri de lapte cu conținut scăzut de grăsime
 • 10шт ambalare Bioeier
 • 1 kg de rosii
 • 1 pachet de cafea, zahar brun
 • 10x 2 litri de apă minerală (non-carbogazoase)
 • 1 kg de portocale proaspete
 • 1 pachet de rosii Cocktail (ca o gustare)

Sfat: pierde in greutate rapid, cu produse care conțin apă, ca o gustare

Desigur, acest lucru nu este prea mult, dă la poarta poftă de mâncare, este dieta. Dacă sunteți de așteptare pentru урывками foamea primul meu Sfat ar fi doar pentru a bea mai multă apă. Dacă portii prea mici. Corect o farfurie mare de ciorba de legume cu o multime de legume proaspete (în bucăți, pentru a ceva de a Mesteca, situat intr-un vas), ceea ce face de mult timp, pe săturate. Așa că, fie de trei ori cât face ceea ce fac cel mai bine hranit. În caz de necesitate, 1-2 intre mese: morcovi, mere, dar mai ales salata verde, castravete sau rosii sunt potrivite pentru a face acest lucru optim. La urma urmei, ei au o mulțime de apă, în același timp, există puține calorii. Ne pare rau, dar cine vrea să piardă în greutate rapid și mult vin pentru un Sandwich, o banana sau cereale și așa mai departe, mai mult sau mai puțin în cauză.

bugetul echilibrat de CaloriiDar încă mai bine zis, care conține o proteină gustări. Uită-te la Aldi și Că, după „Skyr”. Este filipineză iaurt, o proteină foarte durabil și conținut scăzut de grăsime. Este ideal ca un criminal de Foame între mese. Sau fă-obosit de a tine un mic shake de proteine, mananca ceva de Proteine, dacă îți este foame, este de a face.

TREN doresc să piardă în greutate, atunci când radical de neînlocuit. Și nu mă refer la aceste ore lungi de cardio pentru arderea unității de medie frecvență cardiacă de calorii. Pentru că aici ne arde, mai presus de toate: timpul. Mult mai eficient, într-un cuvânt, pentru a face acest lucru intense de antrenament. Intens înseamnă că sistemul cardiovascular și muscular raft. Și începători și Obezitate severă nu trebuie să exagerăm, desigur, pentru că frontiera este bine de a verifica, de a depăși, cu toate acestea, acest lucru poate avea consecințe. Trei exerciții și mișcări de unități pe zi poate duce la alin. în mod automat:

 • 30 min Power walkies: pooch dvs. va fi mulțumit!
 • 10 minute de warm-up, kettlebell swing sau genuflexiuni
 • 20 de minute, cositul ierbii, băuturi, cutii de Power walkies tote, spalat geamuri …

Clădire în acel moment, probabil, nu există nici o mare de gânduri. Aproape toate ar trebui să încorporați cu toate acestea, training intensiv de sărbătoare în viața de zi cu zi. În principiu, mai multe costuri de timp de 10 de minute înainte de aceasta, numai să fie. Și „advanced” este un concept relativ. Am интегрирую mele de antrenament de zi cu zi în viața de zi cu zi: în Timp ce supa este gătit pe aragaz sau in cada einläuft acest timp, se poate utiliza excelent, și așa încă 2-3 scurte de antrenament, uneori, vin pe zi. Chiar și publicitatea în fața televizorului poate duce la un mic hotel de familie de antrenament! Fă un concurs, cine din el iese de cele mai multe push-up-uri până când creează un film.

4 zile faza de învățare: bugetul echilibrat de Calorii, multe proteine

Mai mult de 1000 de calorii dieta pe timp prin glisarea că acest lucru este imposibil și este greu de indicat. Pentru că, chiar dacă ne vom antrena împotriva a ceea ce corpul nostru reglează metabolismul în jos, de-a lungul timpului, cu toate acestea, pentru a reduce consumul de calorii. Pentru mine 10 zile faza de dieta, sunt ideale, pentru că în acest moment balanta arată frumos, motivează rezultatul, 2-3 kilograme mai puțin decât la începutul anului, și, desigur, 0,5 kg de apa este de a atribui.

De aceea, înainte de gaukeln corpul nostru pentru toate cele 4 zile, că acum sunt alte vremuri, a trebuit să o anulați. Necesarul zilnic de calorii la 2500 de calorii acceptam acest lucru pentru noi. Și, deși, în primul rând, în formă de proteine. Fiecare masă în această etapă de învățare trebuie să fie format din proteine, glucide, grăsimi adăugate, în principal, ca și în 50-40-30 proteine dieta este descris, numai fără deficit de calorii.

Aportul crescut de proteine este deosebit de important, deoarece ne folosim de aceste patru zile, pentru a noastre de antrenament musculare acțiuni. La urma urmei, în timpul 10tägigen dieta, organismul nostru are faza puține șanse de a construi masa musculara, indiferent de antrenament. Mai degrabă, ne asigurăm că existente musculare persista, poate fi ceva mai eficient. Dar tu, care atinge om imposibil, cu atât mai mare șansă pe care le creați în timpul fazei de dieta musculare, și, apropo, daca te antrenezi intens (nu lungi, scurte și brusc la 4tägigen etapă de învățare, în mod special pentru a construi musculare.

kilograme de piardă

Cum ar trebui să faceți dumneavoastră de antrenament? Mă uit la ceva. De asemenea, aici am recomanda kettlebell swing, flotari si genuflexiuni. Iată doar cu un plus de greutate, Exerciții suplimentare și intensitate, care aduce inexistente musculare la limita și astfel să Crească vii. Construiește-ți un antrenament, astfel că este mai ușor musculare poate să apară. Desigur, de fapt, nu este de dorit, dar acest lucru nu spune că ai găsit un nivel adecvat de formare. Dar eu de mult muschii! Pentru că acest lucru va împiedica îți împiedică, de asemenea, să țină în ea propriile programe de antrenament de mare intensitate.

20 de kilograme de piardă în greutate, în 16 săptămâni

în cele din urmă, pierde în greutate în cele din urmă, de a pierde excesul de greutate, care vrea să scape de 50 de lire sterline, pe care vrea să creeze aceasta este, poate, în cele din urmă, și, în curând pentru a vedea rezultatele. De fapt, acest lucru este foarte motivant, dacă ți-i vorba, ca este foarte rapid de a pierde in greutate poti. Numai acest sentiment ne face în cele din urmă, închide-l fericit.

Dacă nu-ți pierde in greutate Deci, la doar 40 de kilograme doriți să ia primele 20 de kg ca obiectiv pe termen scurt. Preferați să faceți 10+4 dieta repara rapid 8x puteți în 16 săptămâni 20 de kilograme. Sau 10 kg in 8 saptamani si 4 dieta runde. Dar, sincer, mi-ar fi prea grav

Totodată, grăsime, construi, în același timp, pierzi masa musculara. Așa că ea arată foarte bine în oglindă după 10 kilograme mai puțin în greutate, chiar și după 12 kg mai puțin. Deoarece muschii cu unul mai greu decât de grăsime, în plus, se întorc organismul sa silueta.