Planul de luptă: de a pierde in greutate de 5 kilograme! Astfel, în cele din urmă

Mici numere mari probleme: Imediat doar 5 kg de slabit sună atât de simplu. Dar toată lumea care a vrut vreodată să scape de mai multe kilograme, știe: nu este Simplu.

Primul kilogram plecat rapid, dar nu a păcătuit o dată, o jumătate de kilogram din nou mirosi. 5 kilograme de slabit apare în astfel de momente, infinit de greu.

pierde in greutate de 5 kilogrameDar nu vă temeți! Corect planul de luptă drum și creează 5 plictisitor de kilograme și nu se mai întoarce. Dieta funcționează în mod constant, este în valoare de să-l ia diferite aspecte din viața ei cu un plan și de a schimba câteva lucruri.

Aceasta începe cu o masă. Desigur, nu trebuie să complet trecerea la o dieta alimente crude si salata, doar pentru că doriți să ștergeți aceste 5 kilograme. Dar un pic de demisie deja îi aparține. De exemplu, că ei nu nachgebt dorința de a face de fiecare Dată după ciocolată sau Fast-food. Sau atunci când veți începe să acorde o mai mare atenție la dieta lor.

De asemenea, sportul se referă la faptul, dacă doriți să piardă în greutate. Dacă este de 5 kilograme, de 10 sau mai mult. Dieta scade cu sportul mai ușor, pentru că se poate, prin urmare, este ars multe calorii, afectează rezervele de grăsime, și chiar și construiește musculare, astfel încât organismul devine frumos elastic.

Iată cele mai bune sfaturi, dintre care 5 kilograme vor dispărea, în cele din urmă, vin:

Frustrare-Esser sau bomboane: Dacă doriți să eliminați aceste enervante de 5 kg, o dată pentru totdeauna, trebuie să știți obiceiurile proaste. Pentru a face acest lucru trebuie să conducă cel puțin o săptămână în revista de Alimentare. Scrie tot ceea ce mananci. Încearcă să facă cât mai exacte jucăm de date și nu uita de băuturi. Deci, cum de multe ori am mânca nu este foame, trebuie să-l păstrați în plus, ca pentru a manca nu este simțit.

Înscrieți-vă pentru o săptămână, pentru a vedea în cazul în care kilogramele in plus iau. Există Fast-food și mese gata, vin, dulciuri, chips-uri, poate fi mare de calorii băuturi? Această Cunoaștere va ajuta foarte mult, dacă dvs. de 5 kilograme doriți să piardă în greutate, pentru că în aceste chestiuni trebuie să se schimbe ceva.

Emoțiile joacă adesea un rol important, atunci când vine vorba de a manca. Ea detine, de asemenea, de frustrare și plictiseală-consumatori? Apoi, câteva sfaturi cu privire la ceea ce puteți face, în loc de a fi, în cele din urmă, descărca de aici.Iată cele mai bune sfaturi

Face-ti ceva Bun și de a face câteva mici exerciții de relaxare. Acest lucru se întâmplă, de asemenea, la birou sau între mese.

Obiceiuri bune de transformare: plictiseala-mâncător

Bucatarie super leac pentru plictiseala – dar o nevoie urgentă de a dezvăța. De vânzare de drum cu aceste lucruri timp:

Face o plimbare sau de a se întoarce roata în jurul blocului.

În plus, acest stres constant pentru mulți dintre noi, sărbătorile în viața de zi cu zi. O prostie numai ceea ce mananci in timpul stresului mult mai mult. Liniștit de drum și amintiți-vă aceste sfaturi:

Rezolvă toate sala de Mese calea, și, prin urmare, nu atacă subconstient deschise în saci.

Comune, în scopul de a Lucra, dacă va fi prea mult.

Aduce mai mult a structurii pe zi, și, totodată, încearcă să scape de stres.

Obiceiuri proaste de a transforma într-un bun: slaston

Nu poți pur și simplu lăsați degetele doar bomboane? Ea nu interzice, chiar dacă doriți să piardă în greutate, aceste 5 kilograme. Interdicțiile duce doar la ceea ce se poate obține chiar mai mult de pofta de mancare pe el. Trageți de drum de pe aceste sfaturi:

Normalizat place ciocolata și permite, de exemplu, 1 placi pe săptămână.

Selectați bomboane, care nu este destul de atât de multe calorii, de exemplu, fructe de cauciuc sau de lemn dulce care conțin zahăr, dar nu de grăsime. Sau Rusă Pâine.

Vă rugăm să nu dieta: pierde in greutate de 5 kilograme, fără pada mai bine

Doriți să rapid de a pierde in greutate de 5 kilograme? Apoi, desigur, deja una sau alta dieta, am incercat. Focar de diete promit pierderea rapidă în greutate, de exemplu, 5 kg in 2 saptamani sau 1 luna. Stai departe de aceste diete. L scoate, dar apoi la fel de repede înapoi. Pentru totdeauna de a pierde în greutate și să păstreze greutatea, trebuie să modificați dieta pe termen lung.

5 kilograme dieta: sfaturi pentru o dieta sanatoasa, echilibrata

sfaturi pentru o dieta sanatoasaDacă dvs. de 5, 10 sau 20 de kilograme doriți să piardă în greutate, cel mai bun mod de Alimentare. Jurnal de Dieta știți deja, în cazul în care dumneavoastră un punct slab. La nevoie cu siguranta de a lucra din cele de mai sus sfaturi. În plus, trebuie să respecte recomandările societății Germane de alimentare. Mananca de trei ori pe zi, o Portie de legume și de două ori pe zi, o Portie de fructe. Și apoi, și un alt-este scăzut în calorii, dar conține o mulțime de vitamine și minerale. Obișnuiți-vă să mâncați la fiecare masă legume. În special construiește un prânz cald cu legume. Reduce paste si o portie de Carne în favoarea legumelor.

Vrei 5 kg sau mai mult pentru a pierde in greutate, ar trebui să fie, de asemenea, cereale integrale în loc de făină Albă de masă. Care fac mai saturate si contin mai multe fibre. Cel mai bine la produsele lactate slaba opțiune. Dacă consumul de carne nu mai mult de trei ori pe săptămână și numai o mică Porțiune. Dulciuri, Fast-food și semipreparatele nu ar trebui să interzică, dar respectă pe mici porțiuni și nu se întoarce în fiecare zi.

Un mic Sfat: băuturi de multe ori trecute cu vederea. Suc, băutură sau ceai cu zahăr sau sirop de mici de alimente îngrășare. Se bea, de preferat apă și de încercarea de a reduce de zahăr în cafea sau ceai.

5 kg: dieta de pâine și paste dușman?

În perioadele de Low carb paste și pâine din toată lumea care vrea să piardă în greutate considerată ca cel mai mare dusman. Cu toate acestea, acest lucru nu este destul. Problematic doar carbohidrati simpli, care sunt lipite în bomboane alb, lumina de paste, orez, paste, produse de patiserie sau Fast-food. La aceste produse trebuie consumate doar in portii mici. Împotriva glucide complexe, pasta pe pâine integrală de grâu, cereale integrale sau orez brun se află, cu toate acestea, nu spune nimic.

Aceste carbohidrati mananci:

  • Paine din cereale integrale
  • Pâine din cereale integrale
  • Cereale Integrale, Paste, Orez Brun
  • Fulgi de ovăz
  • Quinoa, Amarant, Mei
  • Fasole
  • Sportul ar trebui să fie

Vrei sa scapi de 5 kilograme, la urma urmei, nu trebuie să se schimbe, dar numai alimente, dar și de a exercita în mod regulat. Mai bine o combinație de cardio și de forță de sport. Merge de trei ori pe săptămână, mersul pe jos, jogging, face Zumba sau alt sport epuizant, în care puteți veni să transpire. Este bine de a arde o mulțime de calorii. Un pic de putere, în plus, BBP sport cum ar fi Exercițiile fizice sau echipamente în sala de gimnastică. Muschii care se acumulează, prin urmare, arde o mulțime de energie, și corpul în formă bună și este bine dezvoltat.