Machiaj pentru ochi albaștri

Salut prieteni Беллетики! Ce mai faci? În această săptămână, voi reveni cu un nou post despre make-up, și anume de machiaj pentru ochi albaștri. În ea am să vă spun toate trucuri și sfaturi pentru a vă permite pentru a maximiza utilizarea lor de vedere.? Așa că, dacă aveți această culoare de ochi, nu ratați un mesaj:

Machiaj ideal pentru mici ața ochilor

Cum să vă face ochi albaștri de zi cu zi

De noapte machiaj pentru ochi albaștri

Tutoriale de make-up ochi albaștri

E timpul pentru a afla toate secretele ața ochilor și make-up, care-i place cel mai bine.

Începe!?

Machiaj ideal pentru mici ața ochilor

Dacă se întâmplă să aibă această culoare a ochilor, și, în plus, ele sunt mici sau scufundat, în acest moment, am să vă spun despre make-up pentru cei mici albastre a ochilor. Scopul este acela de a ta vedere, părea mult mai mult.

În Spania, ponderea populației care are ochii albaștri, foarte mic-doar 20%. Aceasta culoare de ochi este un ochi albaștri, favorabile pentru Europa de Nord, unde 80% din locuitorii le au.

Dacă aveți ochii albaștri, te simți fericit, așa cum veți întâlni mai multe persoane cu astfel de ochi. Deși la început ați putea crede că aveți mai multe combinații de machiaj, te înșeli. Puteți face cea mai mare parte a dvs. de vedere, ar trebui să ia în considerare numai unii factori.

Pentru a face mici, ochi albaștri, trebuie doar să se concentreze pe obtinerea de naturală și de definit. Adică; de a utiliza make-up produse, ale căror nuanțe subtile și clare. În primul rând, se aplică o nuanta, similar cu tonul pielii tale, pe atât de secol. Ea va acționa ca o bază pentru a fixa restul de umbra, care ulterior întârziere. Apoi lăsa pe pleoapa mobilă, o nuanta bogata de somon, prin urmare, vă aduceți acest coduri de bare de lumină în privirea ta.

Este timpul pentru a denigra ochii! În primul rând, очертите genele de jos ochilor albastru sau albastru deschis umbra. Apoi, cu ajutorul albă contur ochi, marcați linia de apă. Acesta este principalul truc pentru a face ochii sa arate mai mari decât sunt.

În concluzie, a fost rândul desena neagră sau maro linie, îngropat cu superioare de file. Cheia este de a nu ajunge la lacrimal și de a face o urmărire cât mai subțire. Și niciodată nu uita de rimel!?

Până în prezent, trucuri pentru a crește dvs. de mici, ochi albaștri. În momentul următor am să vă spun despre make-up ochi albaștri în fiecare zi.

Continuați să citiți!?

Cum să vă face ochi albaștri de zi cu zi

Cum ați auzit și în alte cazuri, machiaj de zi cu zi, pentru a fi natural și luminos, mai ales în ochii albaștri. Albastru elevii reci, astfel încât cea mai bună opțiune este de a folosi nuante contrastante; adică culorile calde, cum ar fi maro, roz sau bej. În plus, ar trebui să evite utilizarea de nuante, astfel ochii tăi, pentru că nu sunteți expirați nici ochii, nici de machiaj. Dacă urmați aceste recomandări, veți, desigur, va reuși să sublinieze frumusețea dumneavoastră de vedere.

Fie că este vorba de a merge la locul de muncă, să ia o plimbare în fiecare dimineață sau de prânz, el creează ușoare și nu sunt atractive punctele de vedere. Deși acest post ceea ce privește machiajul ochilor,nu trebuie să anuleze propria persoana. Prin urmare, înainte de a începe să make-up, corectați defectele și унифицируйте tonul pielii.?

Este timpul pentru a face dvs. de ochi albaștri! De preferat, alege roz umbra, corali, beiges sau maro deschis, mai ales daca pielea ta este lumina. În caz contrar, se decoreaza cu sine aur umbre. Este de culoare, care nu trebuie să lipsească din paleta de umbre, dar, fără îndoială, de ton, care este cel mai bun favorizează albastru ochilor este maro vederii. Veți observa cum te сглаживаете vedere, lumina și, în plus, dulci trasaturilor.

Următorul pas este să conturez ochii. Pentru a face acest lucru, utilizați creioane pentru creioane, culoare care este similar cu dvs. de iris, sau verde, sau albastru, deoarece dacă utilizați negre eyeliners, veți obține doar misto de vedere si un aspect mai dramatic. În cele din urmă, nu uitați să utilizați preferată de rimel, de preferință maro colorate masca. Astfel, veți obține un mod natural si perfect vedere.

Acum, că știți totul despre albastru ochii pentru viața de zi cu zi, atingeți momentul în care știi perfect de vedere de noapte.

Continua!?

De noapte machiaj pentru ochi albaștri

Alocarea dumneavoastră ața ochilor pentru o noapte de vedere, poate deveni o sarcină simplă. Violet, violet sau negru umbra pot deveni ale tale mari aliați. Cu ei, ei vă va consolida culoarea pupilei, acordând toată atenția și atenția dumneavoastră privirii. Puteți, de asemenea, nu se poate uita despre подводке pentru ochi și rimel.

Înainte de a începe să make-up ochi, am recomandăm să utilizați prebase de umbre. Astfel, veți obține un machiaj care dureaza intact toată noaptea, fără a fi nevoie de atingere.

Apoi eu iti sugerez o serie de opinii, care, sper, vă vor încânta și vă vor ajuta să creați-le pentru tine:

 Violet umbra: nuante violet niciodată nu reușesc, deoarece acestea sporesc, ca niciodată, culoarea albastră a ochilor. Dacă doriți, de asemenea, pentru ca ei s-au remarcat mai mult, ai nevoie doar de a aplica aceeași umbră, îngropat inferioare de file. Vă veți bucura de rezultate!

machiaj pentru ochi albaștri

 Bronz și nuanțe de aur: Dacă sunteți în căutarea pentru ochii străluceau în noapte, fără îndoială, de bronz sau de aur umbra sunt cele mai bune. Deoarece ei nu numai că creează un aspect perfect, dar, de asemenea, reflectă aspectul și acordă o dulce trasaturile fetei. În plus, dacă doriți mai mult de adâncime, puteți desena ochii fără gene, cu ajutorul unui negru dermatograf.

 Smokey eyes: ochii fumurii niciodată nu eșuează în cerul se uită, așa cum el se întărește mintea și o face mai atractivă. În cazul în care, cu ochi albaștri, acest lucru poate deveni o alegere bună, dar cu prudență. Cel mai bine este de a combina nuanta de negru, împreună cu alte nuante, cum ar fi gri, auriu sau albastru inchis.

machiaj pentru ochi albaștri

Știi toate punctele de vedere, care este cel mai bine simt ochii albaștri. Acum este timpul pentru tine să-l pună în practică.

Continuați să citiți!

Tutoriale de make-up ochi albaștri

Ați constatat deja că ochii albaștri nu este atât de dificil pentru make-up, cum de te-ai gandit tu pur și simplu nevoie pentru a alege culori calde, care emit și luminează mintea. În plus, aveți diferite moduri de a combina umbra, eyeliners, rimel…

Dar teoria este inutil, dacă nu luăm în practică. Iată de ce am ales unele tutoriale video, în cazul în care acestea arată cum să facă ochi albaștri și de a folosi trucuri care v-am dat mai sus. Ia popcorn și pături, pe care am început.?

 Cum de a face mai multe ața ochilor: celebrul brand de machiaj Maybelline ne învață cum de a crește ochii albaștri, cu două complet diferite viziuni. Vino pentru a juca!

Natural de machiaj pentru ochi albaștri: modă o youtuber Lizy P, ne aduce destul de un aspect natural si foarte usor de transportat, ideal pentru viata de zi cu zi. Ce mai astepti?

Fumuriu privirea de la ochii albaștri: dacă preferați intens si dur finisare, trebuie să aruncăm o privire la aspectul care ne aduce Makeupzone. Fugi!

 Smokey eyes pentru ochi maro ochi: dacă aveți o seara, la un eveniment, Selectați ochii fumurii. Peace and Vogue ne învață cum să le obține rapid și ușor.

Machiaj ideal pentru luminoase ochi: frumoasa Jess ne arată cât de make-up ochi albaștri cu maro și бургундскими nuante. Nu mai așteptați, de a-l vedea!

Până în prezent, postul meu despre machiaj cu ochi albastri. Sper că acest lucru a ajutat să aibă idei noi cu privire la modul de a selecta punctul nostru de vedere ?

Dacă ți-a plăcut, nu ezitați să-l împărtășească în rețelele sociale. Voi reveni saptamana viitoare cu un conținut de mare pentru tine ?